Over mij

Ik ben Peter de Jong. Sinds 1988 houd ik me bezig met Tai Chi Chuan, ontspanning en meditatie.
Met Tai Chi komt de mooie kunst uit het Oosten ten goede aan iedereen, dus ook aan ons westerlingen. Tai Chi is mijn passie sinds 1988 en heeft me als professional enorm geholpen in mijn drukke dagelijkse en werkzame leven. Het dagelijks beoefenen en het oefenen met anderen brengt het zachte en het krachtige naar boven.

In 2001 moedigden mijn leraren me aan om les te gaan geven. Sinds 2002 geef ik les in Tai Chi in Soest. Mensen uit de omgeving van Soest (Soesterberg, Baarn, Eemnes, Naarden, Amersfoort) kunnen elke woensdagavond bij mij terecht om de mooie kunst te leren en samen te beoefenen, down to earth en respectvol. Kom daarvan proeven!

Ik ben gehuwd en ben vader van drie snel opgroeiende kinderen. Met heel veel overgave en enthousiasme geef ik les en beoefen ik Tai Chi, maar het is niet mijn hoofdactiviteit. Professioneel houd ik me bezig met het ontwikkelen van opleidingen en trainingen. Ook voor professioneel coachen kunt u een beroep op me doen (HEEL.NU)
Log-Heel-Transp-1GeenTekst